lördag 3 januari 2009

41 timmare senare ...

Antligen framme i Bolivia efter dryga 40 timmar pa resande fot. I det stora hela gick resan bra, aven om det var lite chockartat for kroppen att forst mellanlanda i Santa Cruz (Ostra Bolivia) dar det var 32 grader varmt och tropiskt regn och sedan 45 minuter senare landa pa La Paz flygplats dar det var 9 grader varmt och svart att andas och ga pga av hojden.
Idag har vi snurrat runt i La Paz, som mest bestar av gator som gar upp och ner och hit och dit. Det ar folk och bussar overallt och det kanns som man kan kopa precis allt har fran doda lamafoster till fargglada sjalar. Vi ar pa ca 3600 meters hojd och det kanns lite i huvudet och nar man gor nagot konditionskravande som att ga uppfor eller lagger sig pa sangen :)
I morgon ska vi nog vara turistiga och aka upp till El Alto for att fota den magnifika utsikten.
Pa mandag fortsatter vi till Cochabamba.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hej. Vad kul att ni äntligen är framme! Njut av La Paz - visst är det en häftig stad?

Anonym sa...

Hej Ylva! Kul att resan gick bra trots att den var så lång. La Paz är en häftig stad och efter ett tag, när man lärt känna den lite mer, upptäcker att det inte bara är gator kors och tvärs.
Jag är helt övertygad om att du kommer att gilla Cochabamba ännu mer!
Kram

Anonym sa...

Saknad är du och på kemigränd diskuteras du o bolivia för fullt:-)

La lobita blanca sa...

Ja, La Paz ar en cool stad, men lite for hogt uppe for min smak ;) Nu ar vi i Cochabamba och I love it!! Stor kram till er alla!